Parmaco Health rakennukset

Rakennamme dynaamisia ja energiatehokkaita sote-rakennuksia, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.
Tarpeesi ja toiveesi otetaan huomioon aina rakennuksen suunnittelusta toteutukseen asti.

Rakennamme dynaamisia, ympäristöystävällisiä ja puhtaan sisäilman rakennuksia muuttuviin
tai pysyviin tarpeisiisi.

Olemme kolmannen sukupolven modulaarinen rakentaja. Keskitymme sote-tilojen, koulujen sekä päiväkotien rakentamiseen.

Suunnittelemme rakennuksemme aina käyttötarpeiden mukaan. Meille on tärkeää, että löydämme tarpeisiinne parhaat mahdolliset ratkaisut.

Korkealaatuisia tiloja väliaikaiseen sekä pysyvään käyttöön

Tarjoamme kohteisiimme ainutlaatuista rakentamisen nopeutta ja kustannustehokkuutta. Kaikki rakennuksemme pystytään nopeallakin aikataululla pienentämään tai suurentamaan ja myös uudelleen hyödyntämään jossakin toisaalla.

Valmistuu 100 päivässä, kestää 100 vuotta

Jokainen rakennuksemme on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla, laadusta tinkimättä.
Rakennamme laadukkaita ja energiatehokkaita rakennuksia kuten sote-keskuksia, päiväkoteja ja kouluja, jotka on tehty kestämään yli 100 vuotta. Nopean rakennustekniikkamme ansiosta on mahdollista rakentaa uusi pysyvä rakennus, jolloin vältytään väistötiloilta.

Vastuullisia rakennuksia

Parmaco Healthin rakennukset täyttävät ESG-kriteerit. Energiatehokkaat, terveet, turvalliset ja toimivat tilat sote-, päiväkoti tai koulurakennuksiksi.

Muokattavuuden ja siirrettävyyden ansiosta ei synny hukkatiloja, mikä parantaa energiatehokkuutta huomattavasti – 80 prosenttia hiilidioksidipäästöistä syntyy hukkaneliöiden lämmittämisestä!

Kierrätettävä FIXCEL-teräskenno

Rakennusratkaisumme perustuu FIXCEL®-teräskennoon, joka on suomalainen innovaatio. Teräs on kestävä, puhdas ja paloturvallinen rakennusmateriaali. Teräsmoduulit ovat home- ja kemikaalivapaita sekä ääntä tehokkaasti eristäviä. Moduulit ovat kierrätettäviä ja niiden käyttöikä on vähintään 100 vuotta.