Vastuullisuus

Vastuullisuus ja kiertotalous näkyvät strategiassamme ja arjessamme.

Jokainen rakennuksemme on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla, laadusta tinkimättä.

Rakennamme dynaamisia ja energiatehokkaita
rakennuksia.

Puutumme osaltamme ympäristövaikutuksiin
minimoimalla päästöt.

Panostamme henkilöstömme työturvallisuuteen
ja hyvinvointiin.

Teemme jatkuvaa työtä kehittääksemme tuotannostamme vastuullisempaa. Panostamme arjessa säännölliseen tuotekehitykseen sekä materiaalien vastuullisempiin valintoihin.

Jokainen rakennuksemme on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla, laadusta tinkimättä.
Rakennamme laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita rakennuksia kuten sote-keskuksia, sairaalarakennuksia, päiväkoteja ja kouluja, jotka on tehty kestämään yli 100 vuotta.

Nopean rakennustekniikkamme ansiosta on mahdollista rakentaa uusi pysyvä rakennus, jolloin vältytään kokonaan väistötiloilta.

Kiertotalouden merkitys

Olemme ekologisesti vastuullinen rakentaja. FIXCEL®️-teräskennosta valmistettujen moduuliemme parhaita etuja ovat runkomateriaalin keveys, lujuus ja tiiveys. Tiiviin rakenteen ansiosta rakennusten lämmittämiseen kuluu normaalia vähemmän energiaa. Panostamme kierrätettäviin, tarkoin valittuihin ja laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin.

Rakennuksemme pystytään hyödyntämään uudelleen, sillä ne ovat muuntojoustavia ja siirtokelpoisia. Tarvittaessa muokkaamme rakennuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan, joko lisäämällä tai poistamalla moduuleita.

Hiilineutraalimpi tulevaisuus

Teemme jatkuvaa kehitystyötä CO2-kuorman vähentämisen eteen. Vuodesta 2020 alkaen olemme nollanneet yhteistyössä L&T:n kanssa jätehuoltomme CO2-kuorman täysin. Teollinen tuotantomme ja rakennustekniikkamme ovat optimoituja materiaalihukan minimoimiseksi.

Rakennuksen käytön aikana pienennämme hiilijalanjälkeä energiatehokkuuden lisäksi mm. muunneltavuudella ja pitkäikäisten rakennusmateriaalien käytöllä. Elinkaaren lopussa alennamme ilmastokuormaa materiaalien ja rakennusosien uudelleenkäytöllä sekä kierrätyksellä.

Vastuullinen työyhteisö

Henkilöstö on meille arvokas pääoma, siksi meillä panostetaan henkilöstön työturvallisuuteen, hyvinvointiin sekä työtapojen kehittämistyöhön. Uskomme, että asiakkaidemme tavoitteet saavutetaan yhdessä työskentelemällä sekä yksilöä kunnioittamalla.

Työskentelemme yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa vastuullisemman rakentamisen eteen. Teemme yhteistyössä vastuullisempia materiaalivalintoja panostamalla kierrätettäviin, tarkoin valittuihin ja laadukkaisiin rakennusmateriaaleihin.